ÖPPET HELA SOMMAREN
Aquadrip har öppet som vanligt hela sommaren. Välkomna att kontakta oss med era frågor om bevattning och vattenfiltrering!
Läs mer »
 
BORGEBY FÄLTDAGAR
Nu är vi på plats på Borgeby Fältdagar!
Läs mer »
 
SOMMARNYTT OCH BORGEBY FÄLTDAGAR
I vårt sommarnummer av Aquadrip-nytt skriver vi bl a om våra olika droppslangar och dess egenskaper. Vi skriver också om att vi ställer ut på Borgeby Fältdagar.
Läs mer »
 
NY PUMP FRÅN GRUNDFOS!
Grundfos SCALA2 är en automatisk pumpautomat för små bevattningsanläggningar. Den levereras komplett med kabel och stickpropp.
Läs mer »
 
SANDFILTER
Sandfilter är ett klassiskt filter som består av ett filterhus och ett filtermedia (sand). Det förorenade vattnet kommer in i toppen på filtret. Filtrering sker genom att partiklar fastnar på och mellan sandkornen under vattnets långsamma rörelse genom sanden. Rengöring sker genom manuell eller automatisk backspolning.
Läs mer »
 
FLER NYHETER

BEVATTNINGSPÅSE

Bevattningspåsen är avsedd för trädetablering. Den placeras runt trädstammen och försluts med en dragkedja.

 

Påfyllning sker ca en gång per vecka och den fyllda vattenmängden dänerar sakta ut på 5-9 timmar beroende på hur mycket vatten som fyllts på.

 

Att använda bevattningspåse är ett utmärkt alternativ vid nyetablering av träd eftersom trädet upplever vattningen som regn med en paus till nästa gång man fyller på vatten. I pausen till nästa vattning bildas nya rötter för att trädet söker efter vatten. Påsen bör avlägsnas när trädet har etablerat sig.

 

Klicka här för att komma till produktsidan. 

 
 
NYHETSBREV
Skriv din mailadress i fältet nedan och klicka ”Skicka”.

SÖK PRODUKTER
 
Aquadrip AB  Box 8008, SE-350 08 VÄXJÖ  T: +46 (0)470 71 81 91  F: +46 (0)470 71 81 99  info@aquadrip.se