ÖPPET HELA SOMMAREN
Aquadrip har öppet som vanligt hela sommaren. Välkomna att kontakta oss med era frågor om bevattning och vattenfiltrering!
Läs mer »
 
BORGEBY FÄLTDAGAR
Nu är vi på plats på Borgeby Fältdagar!
Läs mer »
 
SOMMARNYTT OCH BORGEBY FÄLTDAGAR
I vårt sommarnummer av Aquadrip-nytt skriver vi bl a om våra olika droppslangar och dess egenskaper. Vi skriver också om att vi ställer ut på Borgeby Fältdagar.
Läs mer »
 
NY PUMP FRÅN GRUNDFOS!
Grundfos SCALA2 är en automatisk pumpautomat för små bevattningsanläggningar. Den levereras komplett med kabel och stickpropp.
Läs mer »
 
SANDFILTER
Sandfilter är ett klassiskt filter som består av ett filterhus och ett filtermedia (sand). Det förorenade vattnet kommer in i toppen på filtret. Filtrering sker genom att partiklar fastnar på och mellan sandkornen under vattnets långsamma rörelse genom sanden. Rengöring sker genom manuell eller automatisk backspolning.
Läs mer »
 
FLER NYHETER

FROSTSKYDDSBEVATTNING

Våren närmar sig! Har ni funderat på frostskydd till era odlingar? Kontakta Aquadrip för rådgivning.

 

Med bevattning kan frukt- och bärblommor skyddas ner till 6-7 minusgrader beroende på bevattningsanläggningens intensitet. Bevattningen startar innan det fryser på kvällen och fortgår tills isen på kulturen smält på morgonen. När växten vattenbegjuts fryser vattnet och värme överförs till underliggande växtdelar såsom blommor och knoppar. Varje mm vatten per timme skyddar minst en minusgrad.

 

Kontakta Aquadrip på 0470-71 81 91 eller info@aquadrip.se för mer information! 

 
 
NYHETSBREV
Skriv din mailadress i fältet nedan och klicka ”Skicka”.

SÖK PRODUKTER
 
Aquadrip AB  Box 8008, SE-350 08 VÄXJÖ  T: +46 (0)470 71 81 91  F: +46 (0)470 71 81 99  info@aquadrip.se