ÖPPET HELA SOMMAREN
Aquadrip har öppet som vanligt hela sommaren. Välkomna att kontakta oss med era frågor om bevattning och vattenfiltrering!
Läs mer »
 
TACK FÖR BESÖKET!
Tack alla ni som besökte oss på Processmässan i Malmö i veckan!
Läs mer »
 
NU ÄR VI PÅ PLATS!
Nu är vi på plats på Processmässan i Malmö. Välkomna att besöka oss i vår monter B20 och prata vattenfiltrering med oss!
Läs mer »
 
NYTT NUMMER AV VATTENMAGAZINET
I detta nummer skriver vi bl a om man kan teckna serviceavtal på sina filteranläggningar med Aquadrip.
Läs mer »
 
Träffa oss i Malmö!
Den 29-30 mars ställer vi ut på Processmässan på Malmömässan i Malmö.
Läs mer »
 
FLER NYHETER

Amiad SAF automatfilter skyddar värmeväxlare i gummifabrik

Aquadrip har levererat automatisk filteranläggning för behandling av inkommande åvatten till gummifabrik inom Trelleborgkoncernen. Installationen ersätter äldre utrangerad anläggning. Systemet avlägsnar partiklar och annan smuts från vattnet och förhindrar därmed igensättning av anläggningens värmeväxlare.
Amiad SAF-4500

 

Automatfilter från Amiad är robusta och användarvänliga filteranläggningar med en självrengörande mekanism som drivs av en elektrisk motor. Reningsprincipen är styrd backspolning, vilket genererar minimala spolvattenförluster. Filtren arbetar med olika typer av insatser från 3500-10 mikron. Rningscykeln startar då ett givet differenstryck har byggts upp över nätsilen, alternativt då ett förinställt tidsintervall uppnåtts. Reningen av nätsilen sker under kontinuerligt flöde av filtrerat vatten till mottagaren. Utförande finns i epoxylackerat stål och syrafast stål.

 
 
NYHETSBREV
Skriv din mailadress i fältet nedan och klicka ”Skicka”.

SÖK PRODUKTER
Aquadrip AB  Box 8008, SE-350 08 VÄXJÖ  T: +46 (0)470 71 81 91  F: +46 (0)470 71 81 99  info@aquadrip.se