ÖPPET HELA SOMMAREN
Aquadrip har öppet som vanligt hela sommaren. Välkomna att kontakta oss med era frågor om bevattning och vattenfiltrering!
Läs mer »
 
BORGEBY FÄLTDAGAR
Nu är vi på plats på Borgeby Fältdagar!
Läs mer »
 
SOMMARNYTT OCH BORGEBY FÄLTDAGAR
I vårt sommarnummer av Aquadrip-nytt skriver vi bl a om våra olika droppslangar och dess egenskaper. Vi skriver också om att vi ställer ut på Borgeby Fältdagar.
Läs mer »
 
NY PUMP FRÅN GRUNDFOS!
Grundfos SCALA2 är en automatisk pumpautomat för små bevattningsanläggningar. Den levereras komplett med kabel och stickpropp.
Läs mer »
 
SANDFILTER
Sandfilter är ett klassiskt filter som består av ett filterhus och ett filtermedia (sand). Det förorenade vattnet kommer in i toppen på filtret. Filtrering sker genom att partiklar fastnar på och mellan sandkornen under vattnets långsamma rörelse genom sanden. Rengöring sker genom manuell eller automatisk backspolning.
Läs mer »
 
FLER NYHETER

Amiad SAF automatfilter skyddar värmeväxlare i gummifabrik

Aquadrip har levererat automatisk filteranläggning för behandling av inkommande åvatten till gummifabrik inom Trelleborgkoncernen. Installationen ersätter äldre utrangerad anläggning. Systemet avlägsnar partiklar och annan smuts från vattnet och förhindrar därmed igensättning av anläggningens värmeväxlare.
Amiad SAF-4500

 

Automatfilter från Amiad är robusta och användarvänliga filteranläggningar med en självrengörande mekanism som drivs av en elektrisk motor. Reningsprincipen är styrd backspolning, vilket genererar minimala spolvattenförluster. Filtren arbetar med olika typer av insatser från 3500-10 mikron. Rningscykeln startar då ett givet differenstryck har byggts upp över nätsilen, alternativt då ett förinställt tidsintervall uppnåtts. Reningen av nätsilen sker under kontinuerligt flöde av filtrerat vatten till mottagaren. Utförande finns i epoxylackerat stål och syrafast stål.

 
 
NYHETSBREV
Skriv din mailadress i fältet nedan och klicka ”Skicka”.
Verksamhetsområde

SÖK I SAJTEN
Aquadrip AB  Box 8008, SE-350 08 VÄXJÖ  T: +46 (0)470 71 81 91  F: +46 (0)470 71 81 99  info@aquadrip.se