ÖPPET HELA SOMMAREN
Aquadrip har öppet som vanligt hela sommaren. Välkomna att kontakta oss med era frågor om bevattning och vattenfiltrering!
Läs mer »
 
BORGEBY FÄLTDAGAR
Nu är vi på plats på Borgeby Fältdagar!
Läs mer »
 
SOMMARNYTT OCH BORGEBY FÄLTDAGAR
I vårt sommarnummer av Aquadrip-nytt skriver vi bl a om våra olika droppslangar och dess egenskaper. Vi skriver också om att vi ställer ut på Borgeby Fältdagar.
Läs mer »
 
NY PUMP FRÅN GRUNDFOS!
Grundfos SCALA2 är en automatisk pumpautomat för små bevattningsanläggningar. Den levereras komplett med kabel och stickpropp.
Läs mer »
 
SANDFILTER
Sandfilter är ett klassiskt filter som består av ett filterhus och ett filtermedia (sand). Det förorenade vattnet kommer in i toppen på filtret. Filtrering sker genom att partiklar fastnar på och mellan sandkornen under vattnets långsamma rörelse genom sanden. Rengöring sker genom manuell eller automatisk backspolning.
Läs mer »
 
FLER NYHETER

BÄRODLARKURSEN I HOOK

I slutet av november var Aquadrip med som utställare på Bärodlarkursen på Hooks Herrgård som anordnas av Länsstyrelsen varje år.

 

Vi visade bl a upp vår väderstation Meteo Sense 2.0. Vår representant från Netsens höll ett föredrag om hur mjukvaran kan användas för frostskyddsprognos, bevattning och varning för svampangrepp på kulturen.

 

Man loggar in med sin smartphone, surfplatta eller dator för att se bl a jordfuktighet, jordtemperatur, vindhastighet, ljusinstrålning, nederbörd, luftfuktighet, temperatur mm på sin odling beroende av vilka givare och tillbehör som valts.

 

För mer info om väderstationen Meteo Sense klicka på filen nedan eller kontakta oss!

Filer tillhörande artikel
> Meteo Sense 2.0.pdf
 
 
NYHETSBREV
Skriv din mailadress i fältet nedan och klicka ”Skicka”.
Verksamhetsområde

SÖK I SAJTEN
Aquadrip AB  Box 8008, SE-350 08 VÄXJÖ  T: +46 (0)470 71 81 91  F: +46 (0)470 71 81 99  info@aquadrip.se