ÖPPET HELA SOMMAREN
Aquadrip har öppet som vanligt hela sommaren. Välkomna att kontakta oss med era frågor om bevattning och vattenfiltrering!
Läs mer »
 
BORGEBY FÄLTDAGAR
Nu är vi på plats på Borgeby Fältdagar!
Läs mer »
 
SOMMARNYTT OCH BORGEBY FÄLTDAGAR
I vårt sommarnummer av Aquadrip-nytt skriver vi bl a om våra olika droppslangar och dess egenskaper. Vi skriver också om att vi ställer ut på Borgeby Fältdagar.
Läs mer »
 
NY PUMP FRÅN GRUNDFOS!
Grundfos SCALA2 är en automatisk pumpautomat för små bevattningsanläggningar. Den levereras komplett med kabel och stickpropp.
Läs mer »
 
SANDFILTER
Sandfilter är ett klassiskt filter som består av ett filterhus och ett filtermedia (sand). Det förorenade vattnet kommer in i toppen på filtret. Filtrering sker genom att partiklar fastnar på och mellan sandkornen under vattnets långsamma rörelse genom sanden. Rengöring sker genom manuell eller automatisk backspolning.
Läs mer »
 
FLER NYHETER

SERVICE- OCH UNDERHÅLLSAVTAL

Genom att erbjuda service och underhåll av våra filteranläggningar säkerställer vi att våra kunder får ut bästa möjliga effekt av sina investeringar.
 
Med ett service- och underhållsavtal får ni ökad säkerhet och lägre underhållskostnader. Förebyggande service- och underhållsrutiner minskar driftstopp och säkerställer en störningsfri produktion.
 
Servicen regleras i ett avtal och genomförs 1-2 gånger per år. Då kontrollerar vi filteranläggningens tillstånd, funktion och säkerhet samt byter eventuella komponenter.
 
Kontakta oss för mer information, 0470-71 81 91, info@aquadrip.se
 
 
NYHETSBREV
Skriv din mailadress i fältet nedan och klicka ”Skicka”.
Verksamhetsområde

SÖK I SAJTEN
Aquadrip AB  Box 8008, SE-350 08 VÄXJÖ  T: +46 (0)470 71 81 91  F: +46 (0)470 71 81 99  info@aquadrip.se